Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

Berichten van de Protestantse Kerk

20 januari 2021

Een bericht over The Passion Veertigdaagse, het aanbod van een vastenkalender of veertigdagenkalender, nieuws over de lezing van minister-president Mark Rutte op Hervormingsdag, artikelen uit de nieuwste editie van Petrus. Dit zijn zomaar enkele onderwerpen die aan bod komen in de maandelijkse rubriek van de Protestantse Kerk in Nederland. Deze rubriek biedt het Protestants Landelijk Dienstencentrum speciaal aan voor de bladen die via De Zalige Zalm worden gemaakt.

Nieuws van het landelijk dienstencentrum

De Protestantse Kerk in Nederland wil via deze rubriek de kerkbladlezers op de hoogte brengen van activiteiten in het hele land en van nieuwe uitgaven en materiaal voor het kerkleven. Deze maandelijkse greep uit de veelheid van activiteiten wordt samengesteld door Jedidja Harthoorn.

Klik en maak kennis met Jedidja Harthoorn

Keuze voor redacteuren

De maandelijkse rubriek van de Protestantse Kerk in Nederland is onderdeel van het bonusmateriaal waar makers van kerkbladen vrij gebruik van kunnen maken.

Deze artikelen staan kant-en-klaar in onze portal en zijn stuk voor stuk geschreven en opgemaakt door professionals. Net zoals Jedidja Harthoorn werken al onze auteurs vanuit een ‘missionaire’ opdracht, zodat ze ook lezers die iets verder van het kerkelijk leven af staan aanspreken.

Deze artikelen plaatst u met één klik in uw kerkblad. Redacties kunnen zich natuurlijk ook door deze rubriek laten inspireren om een eigen rubriek met nieuws van de landelijke kerk te maken voor hun kerkblad.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

NIEUWE LEZERS GEZOCHT

Zo werft protestants Tilburg
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle