Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

EXTRA MATERIAAL VOOR PASEN

10 februari 2022

Omdat Pasen het hoogtepunt is van het kerkelijk jaar pakken we flink uit met extra aanbod voor de kerkbladen en parochiebladen voor de Goede Week en Pasen. Alle redacties die hun blad maken in de portal van De Zalige Zalm vinden daar nieuwe paasrubrieken en extra afbeeldingen om mee aan de slag te gaan.

Hoe zat het ook alweer?

Wat is er goed aan Goede Vrijdag? Waarom begint de Goede Week met Palmpasen? Hoe wit is Witte Donderdag? Dat wordt allemaal uitgelegd in de Goede Week-rubriek.

Kerkkikker op weg naar Pasen

Ook KiK de kerkkikker, de hoofdrolspeler van de maandelijkse kinderpagina, gaat op weg naar Pasen.
Samen met zijn muizenvrienden volgt hij alle hoogtepunten in de Goede Week totdat hij op Pasen de tuinman ontmoet. Van dit paasavontuur is een kleurplaat gemaakt die u in het kerkblad of parochieblad kunt plaatsen. U kunt de kleurplaat ook uitdelen in de kindernevendienst of in de kerk.

Eieren zoeken in het blad

Wilt u de lezers verrassen met een creatieve zoektocht door het blad? Verstop dan op speelse wijze de gouden paaseieren in het blad. Ze staan klaar voor u in de map met paasrubrieken. Natuurlijk met een korte uitleg erbij over de betekenis van eieren met Pasen.

Paasverhaal en muziek

Bij dit extra materiaal hoort ook een paasverhaal aan, geschreven door predikant Irma Pijpers uit Zutphen. Daarnaast staat er een artikel met uitleg over de palmpaasstok klaar en bieden we een nieuwe rubriek met speciale aandacht voor de speciale muziek die hoort bij de Lijdensweek en Pasen.
Kortom, laat u inspireren en maak zoveel u wilt gebruik van dit nieuwe materiaal.

Werkt u nog niet in de portal van De Zalige Zalm en bent u benieuwd naar dit aanbod, vraag dan een gratis presentatie aan. In een uurtje doen we al dit moois voor u uit de doeken, live of online.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

OPMERKELIJK

Een verrassende rubriek
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle