Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

GROEN GELOVEN

1 juni 2021

“Binnen de muren van de kerk wordt het evangelie verkondigd. Buiten haar muren wordt de schepping verkondigd”, zegt Arend Spijker in het artikel van de nieuwe rubriek Groen Geloven. Deze oud-boswachter uit Ommen werkt als vrijwilliger aan de ecologische kerktuin van zijn gemeente.

De rubriek Groen Geloven is een nieuwe toevoeging aan de verzameling keuzepagina’s waaruit u in de portal van De Zalige Zalm maandelijks kunt putten voor uw kerkblad. Vanaf september 2021 staat deze pagina maandelijks voor u klaar.

Veel kerken en gelovigen proberen zo verantwoord en duurzaam mogelijk met de schepping om te gaan. Dat komt onder andere tot uitdrukking in de keuzes die zij maken rond voedsel, vervoer, natuurbeheer, inrichting van het huis en afvalvermindering. 

In elke editie van deze rubriek zet journalist Dick Vos een persoon centraal die op een bijzondere wijze vorm geeft aan duurzaam en groen geloven en leven. Kortom, personen die een bron van inspiratie voor ieder van ons kunnen zijn.

nieuwe keuzepagina Groen Geloven
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Potloden mee naar de kerk

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u. Kietel je geheugen  Herkenbaar? Je luistert geboeid naar de preek en je bent […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle