Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Inspiratiedag 18 november

6 juli 2023

'Geloof in communicatie'

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 18 november 'Geloof in Communicatie', in de Emmaüskerk in Barneveld. Een inspiratiedag voor iedereen die binnen kerken en christelijke organisaties een communicatietaak heeft. Dit nieuwe initiatief is een vervolg op de Dag van het Kerkblad die we als Zalige Zalm al acht keer eerder organiseerden. Samen met de webbouwers van Webheld en Bureau Intermonde, bekend van o.a. Reliwerk en Kloosterkracht, pakken we groter uit dan ooit.

 

Van stencil tot snapchat

Het is dan ook niet meer alleen een dag voor kerkbladredacties, maar voor alle vrijwilligers en professionals die zich inzetten voor communicatie binnen de geloofsgemeenschappen, zowel aan de uitvoerende als de bestuurlijke kant en alles wat daar tussenin zit. Dus: een dag voor kerkapp-beheerders, webmasters, nieuwsbriefschrijvers, kerkbladredacties, communicatiecommissies, Facebookredacteuren, bestuursleden en voorgangers. De uitnodiging geldt voor alle christelijke kerkgenootschappen in Nederland.

 

Trends en traditie

Hoofdspreker is Casper van Dorp, programmamaker en producent bij Nachtzon Media en predikant. Hij schetst in vogelvlucht de nieuwste trends op het gebied van kerk en communicatie. Hierna volgen twee praktische en verdiepende workshoprondes.
Het wordt een dag waarbij we de schijnwerpers richten op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geloof, kerk en communicatie. Deelnemers verbreden hun kennis en doen nieuwe vaardigheden en ideeën op, om nog beter de boodschap van de kerk te communiceren. Zowel naar de eigen achterban als naar mensen buiten de geloofsgemeenschap.

 

Twee verkiezingen

We sluiten de inspiratiedag 'Geloof in communicatie' af met de bekendmaking van de uitslag van twee verkiezingen, namelijk 'Kerkblad van het jaar 2023' en 'Website van het jaar 2023'. Kijk hier voor alle informatie over de verkiezingen en doe mee!

Wil je alvast wat van de sfeer proeven? Neem dan een kijkje op www.geloofincommunicatie.nl. Binnenkort vind je daar het volledige programma. Hier kan je ook je gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden. Handig! Inschrijven kan vanaf 1 september.

 

Vrijkaarten voor klanten van De Zalige Zalm

Alle kerken die hun blad maken bij De Zalige Zalm hebben een streepje voor. Elk van deze kerken krijgt voor deze inspiratiedag maar liefst drie vrije toegangskaarten. Meer informatie hierover volgt voor 1 september.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Bekijk hier het programma en meld je alvast aan
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Welkom in het kerkblad

Wat is de kracht van een goed redactioneel? In dit pareltje een paar aansprekende voorbeelden.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle