Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

JIJ BENT EEN ENGEL!

26 oktober 2021

Wist u dat u in onze kerkbladenportal ook ansichtkaarten kunt maken? In een handomdraai ontwerp je een eigen kaart maar je kunt ook een voorbeeldkaart aanpassen. Zoals deze kerstengelkaart. Deze kerstengel staat dit jaar centraal in onze speciale kerstactie.

Speciale kerstactie

Want wie was voor u een engel dit jaar? Wie zou u willen bedanken voor het feit dat hij of zij in het afgelopen jaar veel voor u heeft betekend? Verras hem of haar dan met dit lieve kaartje. Op deze manier krijgt kerst dit jaar een heel persoonlijke invulling.

Verstuur een blijde boodschap

Laat de engelen de blijde boodschap van liefde en dankbaarheid verkondigen. Bestel deze kaart, voeg hem toe aan het kerkblad en verspreid hem zo onder alle kerkleden. Op die manier kan iedereen zijn of haar persoonlijke engel bedanken.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Vakantieklanken

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u.   Geen laag pitje Voor de meeste redacties is de vakantie begonnen. Net […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle