Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

KERKBLAD VAN HET JAAR 2021

22 maart 2021

Meer dan ooit blijkt het afgelopen jaar hoe groot de betekenis van een kerkblad is. Dankzij het kerkblad of parochieblad komt de parochie of gemeente naar de mensen toe nu velen niet naar de kerk kunnen. De fysieke ontmoeting rond de vieringen in de kerk speelt zich nu af in het kerkblad of parochieblad. Lief en leed, informatie over de (online) vieringen, Bijbelse meditaties, persoonlijke verhalen, inspiratie en gebed, het komt allemaal via het kerkblad bij de mensen thuis. Met de verkiezing van het Kerkblad van het Jaar onderstrepen we het belang van de kerkbladen en zetten we alle redacteuren extra in het zonnetje.

Volg de verkiezing live op 17 april

De inzendtermijn sloot op 15 maart 2021. Er zijn 38 inzendingen binnengekomen, waar de jury zich nu over buigt. Zaterdag 17 april 2021 is de verkiezing van het ‘Kerkblad van het Jaar’ live te volgen in een online uitzending van 12.00 tot 13.00 uur, direct aansluitend op het workshopprogramma.

LEF van de protestante gemeente Velp – Kerkblad van het Jaar 2019
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Vakantieklanken

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u.   Geen laag pitje Voor de meeste redacties is de vakantie begonnen. Net […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle