Welkom op de nieuwe website van De Zalige Zalm. Scrol naar beneden en ontdek alle mogelijkheden.
Vragen?
Inloggen
Welkom op de nieuwe website van De Zalige Zalm. Scrol naar beneden en ontdek alle mogelijkheden.
Vragen?
Inloggen

KERKENBEURS 2022

21 maart 2022

Tijdens de aanstaande Kerkenbeurs op dinsdag 17 en woensdag 18 mei bundelen we als kerkelijke communicatiespecialisten onze krachten. Samen met kerk-app aanbieder Donkey Mobile en websitebouwer Webheld ontvangen we de bezoekers in onze communicatiestand Kerk 3.0

Kerk en communicatie

Door deze unieke samenwerking kunnen bezoekers van de Kerkenbeurs bij stand Kerk 3.0 terecht met al hun vragen op het gebied van kerk & communicatie. Het kerkblad, de kerkwebsite en de kerk-app vormen immers met elkaar de ruggengraat van de kerkelijke communicatie. Samen vormen deze communicatie kanalen een sterke mix om als kerkgemeenschap zowel naar binnen als naar buiten het goede nieuws uit te dragen. Dat is toekomstgericht communiceren, 3.0!

Verrassing voor bezoekers

In de stand kunnen de bezoekers zelf op een verrassende manier ontdekken wat het betekent om zowel via het blad, het web als de app te communiceren. Deze samenhang maken we gezamenlijk zichtbaar met een hoofdrol voor iedere bezoeker.

Workshop-carrousel

Als deskundigen op het gebied van kerk & communicatie verzorgen we gezamenlijk een workshop-carrousel op dinsdag én woensdag. Hierin vertellen we niet alleen alles over de kerk-app, websites en kerkbladen maar demonsteren ook hoe deze elkaar aanvullen en versterken.

Gratis entreebewijs

De Kerkenbeurs is de facilitaire vakbeurs voor beheerders, bestuurders en voorgangers van kerken. Naast het communicatie aanbod vindt u er alles over energie, onderhoud, beeld en geluid, financiën en verzekeringen. Laat u verrassen en kom langs! We trakteren u op een gratis entreebewijs! Met onze kortingscode - KB2022DZZ – kunt een gratis entreebewijs aanvragen via: https://tickets.kerkenbeurs.nl/

Kerkenbeurs 17 en 18 mei
Locatie: Expo Houten
www.kerkenbeurs.nl

 

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

LEZEN ALS EEN KOE

boekenspecial
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
cross