Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Rosa van der Tang

Rosa van der Tang (1964) is als Kerkpleinbeheerder de spin in het nieuwe digitale web van De Zalige Zalm. Kerkplein, het nieuwste initiatief van de Zalige Zalm, wordt het landelijke platform voor actieve kerkmensen. Op het Kerkplein zorgt zij voor verbindingen tussen gelovigen van allerlei kerken, kerkgenootschappen en religieuze organisaties. Daarnaast is Rosa verantwoordelijk voor de Zalmactiviteiten op social media. Rosa is een verbinder pur sang.

Rosa werkte tientallen jaren in de zorg in verschillende functies: van handen aan het bed tot managementfuncties. Na het volgen van een hbo-managementopleiding en een opleiding bedrijfskundige informatica werkte ze als consultant, trainer en beheerder in het informatiemanagement.

In de lockdown gooide ze het roer om en begon aan een HBO Theologie-opleiding en ging werken voor een PKN-gemeente als kerkelijk opbouwwerker.

Haar ervaringen als vrijwilliger en professional in verschillende kerkelijke gemeenten en haar kennis van informatieprocessen komen mooi samen in haar werk voor De Zalige Zalm. De inspiratie voor het leggen van verbindingen haalt Rosa uit muziek, dans en de natuur.

ps. Vanaf eind oktober 2023 is het Kerkplein (app) toegankelijk voor iedereen. 

Overige teamleden

Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle