Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Procesbegeleiding

Stap voor stap naar een communicatieplan

Een communicatieplan geeft het kader en de richting aan voor alle communicatie in uw kerk of parochie. Maar hoe maak je zo’n plan? Waar begin je? Wat moet erin staan en hoe krijg je iedereen op één lijn? In deze training lopen we in één dagdeel met alle betrokkenen langs de verschillende onderdelen van het communicatieplan. Gezamenlijk stellen we de criteria vast en zetten we de contouren uit. Het resultaat van deze training is een pasklaar raamwerk van het communicatieplan van uw geloofsgemeenschap, waaraan u zelf alleen nog de finishing touch hoeft te geven. Deze training is bij uitstek geschikt voor een gemengd gezelschap van pastores, bestuursleden/kerkenraad, redacteuren, werkgroep communicatie, pastoraatsgroepen en belangstellenden uit uw geloofsgemeenschap.

Dit is onze aanpak:
• Een voorbereidend gesprek (zoom/telefonisch)
• Een bijeenkomst van 2,5 uur
• Nagesprek (zoom/telefonisch)

Kosten: 365,- (incl. BTW, excl. reiskosten: € 0,25 per km)

Kerken die geabonneerd zijn op de portal van De Zalige Zalm krijgen 10% korting op dit traject.

Deze begeleiding wordt gegeven bij u op locatie. De datum wordt in overleg vastgesteld. Maximaal aantal deelnemers: 20 personen

Vraag procesbegeleiding aan

Overige trainingen

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle