Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Vacature: Coördinator distributie kerkbladen

27 september 2023

Iedere week worden er via De Zalige Zalm vele kerkbladen gedrukt en verzonden naar kerken in het hele land. Dat loopt gesmeerd dankzij een geoliede werkorganisatie.

Als coördinator distributie ben je de spin in dit web. Je begeleidt de wekelijkse deadlines van de kerkbladen, maakt de drukwerkopdracht en verzendlabels en houdt de vinger aan de pols tijdens de afleverdagen, zodat iedere kerk op de afgesproken tijd de kerkbladen ontvangt.

Voor hoeveel uur?

De taak van coördinator distributie omvat 16 uur per week. Iedere dinsdag de hele dag, en op woensdag en donderdag in de ochtend.

Ben jij…

zorgvuldig in je werk en in je omgang met kerkelijke vrijwilligers en zakelijke relaties? Durf je van jezelf te zeggen dat je tactvol bent en mensenkennis hebt? Ben je zelf kerkbetrokken en lees je wel eens een kerkblad?  Dan maak je ons al nieuwsgierig.

Heb jij…

plezier in systematisch en administratief werk en vind je het leuk om telefoontjes te beantwoorden, overzichten op te stellen, te controleren en te archiveren? Kun je voet bij stuk houden als het moet en meebewegen als het nodig is? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Bel, mail, of schrijf ons een sollicitatiebrief.

Wij zijn…

De Zalige Zalm: een klein, vrolijk en hardwerkend team dat graag tegen de stroom in zwemt. We bieden je een plek op ons leuke kantoor in Deventer. We zoeken altijd naar een goede balans tussen werk en privé en vinden het belangrijk dat je tot je recht komt en met plezier aan het werk bent, en daar krijg je een passend salaris voor. Wat wil je nog meer!

PS Woon je in de buurt van Deventer, dan heb je een streepje voor bij ons!

Wanneer?

Denk je dat deze functie wat voor jou is en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan horen we graag voor 10 oktober 2023 wat van je.

Contactpersoon: Marcel Holl, marcel@dezaligezalm.nl – 06-23229839

Meer weten over De Zalige Zalm? Kijk eens rond op www.dezaligezalm.nl of volg ons op Instagram of Facebook.

stuur hier je reactie
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Naar de gevangenis

Je bent op vakantie en wat ga je bezoeken? De gevangenis! Het gevangenismuseum Veenhuizen dan welteverstaan. Soms liggen de mooiste onderwerpen voor je blad zo dichtbij voor het oprapen. De redactie van Tau heeft daar goed oog voor gehad en wijs gebruik van gemaakt.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle