Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

VANAF 2022: NOG MEER KEUZE!

22 juni 2021

Steeds meer kerken maken hun kerkblad of parochieblad in de portal van De Zalige Zalm. Steeds vaker klinkt ook de vraag naar meer deadlines om uit te kunnen kiezen. 
We voorzien graag in die behoefte en hebben wat dat betreft dan ook goed nieuws voor u. Vanaf 1 januari 2022 verdubbelen we de mogelijkheden. Gedurende dat kalenderjaar kunt u uit maar liefst 45 deadlines kiezen om uw blad te laten verschijnen. Bijna iedere dinsdag kunnen we uw blad naar de drukker verzenden, zodat u het 5 werkdagen later ontvangt. Zo kunt u uw jaarschema nog exacter laten aansluiten op de situatie in uw eigen parochie of gemeente. 

Het nieuwe deadlineschema vindt u in onze portal. Werkt u nog niet in de portal neem dan contact met ons op, we informeren u graag.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Verhalende kerkgeschiedenis

Scherven Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u. Een oude lepel, gevonden op een stortplaats, heeft een prominente plaats gekregen […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle