Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

WELKOM BIJ ONS

17 december 2020

Marjet de Jong schreef een actueel kerstverhaal voor kerkbladen en parochiebladen. Een ontroerend verhaal dat aansluit bij deze tijd, vol veerkracht en verwondering. Veel redacties van kerkbladen en parochiebladen gaven dit verhaal een plekje in hun kersteditie. 

Geen Skype meer, geen Zoom, nog geen zoen, maar wel samen

 “Alles in huis is anders. Want na maanden komen opa en oma logeren. In plaats van met z’n vieren zullen ze vanavond en morgen met zessen zijn. Geen Skype meer, geen Zoom, nog geen zoen, maar wel samen. Het mooiste vindt Irina de logeeroplossing. Opa en oma mogen in het kraakhelder opgemaakte bed van pap en mam, die zelf in de schuur gaan slapen.”

Het verhaal krijgt een bijzondere wending door onverwachte gasten in de schuur. 
Lees dit verhaal en nog meer in het magazine 'Zin in Kerst'

Klik en vergroot de afbeelding

Extra materiaal voor uw kerkblad

Dit kerstverhaal maakt onderdeel van het bonusmateriaal waar makers van kerkbladen en parochiebladen vrij gebruik van kunnen maken. 

Artikelen, afbeeldingen en verhalen staan kant-en-klaar in onze portal en zijn stuk voor stuk geschreven en opgemaakt door professionals. Net zoals Marjet de Jong werken al onze auteurs vanuit een ‘missionaire’ opdracht, zodat ze ook lezers die iets verder van het kerkelijk leven af staan aanspreken.

Deze artikelen plaatst u met één klik in uw kerkblad. Redacties kunnen zich natuurlijk ook door deze rubriek laten inspireren tot een eigen kerstverhaal voor hun kerkblad. Het is mooi om in de kerstedities te zien hoe creatief de redacties van de bladen aan de slag zijn gegaan.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Verhalende kerkgeschiedenis

Een oude lepel, gevonden op een stortplaats, heeft een prominente plaats gekregen in het kerkblad van de Protestantse Gemeente Berltsum in Friesland. Een inspirerend idee voor een rubriek in uw kerkblad!
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle