Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

ZALIGE-ZALMFORMULE NAAR VS

7 december 2021

Met trots laten we weten dat de Amerikaanse katholieke uitgever Our Sunday Visitor (OSV) gebruik gaat maken van het kerkbladenconcept dat wij samen met onze partner Apprentice hebben ontwikkeld. 

OSV is de grootste katholieke uitgeverij van Amerika en bedient meer dan 15.000 parochies en elk bisdom van de Verenigde Staten.

Onze partner Apprentice, gespecialiseerd in het faciliteren van leerprocessen in het onderwijs, richtte voor ons de portal in waarin inmiddels bijna 200 protestantse en katholieke kerken in Nederland hun parochie- en kerkbladen maken.

Unieke formule

Iedere lokale redactie van een kerkblad of parochieblad maakt in de portal, met behulp van een handig online opmaakprogramma, zelf het magazine. Daarbij kunnen de redacteuren gebruikmaken van een ruim aanbod aan extra redactiemateriaal.  Het drukwerk wordt centraal verzorgd zodat de kerken profiteren van lage drukwerktarieven.

We zijn er trots op dat deze unieke formule via Our Sunday Visitor en dankzij Apprentice nu ook beschikbaar komt voor de rooms-katholieke parochies in de Verenigde Staten. 

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

OPMERKELIJK

Een verrassende rubriek
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle