Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

Adverteren in kerkbladen

De Zalige Zalm biedt organisaties en ondernemingen de mogelijkheid om tegen een scherp tarief te adverteren in een groot aantal kerk- en parochiebladen in het hele land.
Naast het plaatsen van een advertentie is er ook de mogelijkheid om een bijsluiter mee te sturen. Deze bijsluiter wordt samen met het kerkblad geseald en verzonden. Via een bijsluiter heeft uw boodschap nóg meer attentiewaarde dan een advertentie in het blad.

Financiële prikkel

De redacties van de bladen werken autonoom; wij verplichten hen niet tot het opnemen van advertenties of bijsluiters. Wij leggen advertenties van organisaties aan hen voor én geven hen een financiële prikkel om de advertentie te plaatsen.

Doelgroep

Kerk- en parochiebladen worden vooral gelezen door kerkelijk betrokken mensen maar ook door randkerkelijken, voor wie het kerkblad nog het enige lijntje met de kerk is. De groep kerkelijk betrokken lezers bestaat voornamelijk uit 50-plussers, van wie het grootste deel vrouw is. Zij zijn over het algemeen sociaal bewogen, spiritueel en actief in kerk en samenleving.
Kerkbladen worden gedurende een maand frequent ter hand genomen door de lezer, onder andere dankzij een maandoverzicht van kerkdiensten dat in ieder blad is opgenomen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Dan kunt u bij ons meer informatie opvragen over de kerk- en parochiebladen die wij uitgeven, en over oplages en tarieven.

Informatie opvragen
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle