Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Kerkblad Comfort

Als u kiest voor Kerkblad Comfort, dan neemt De Zalige Zalm u grotendeels het werk uit handen. Een ideale oplossing voor kerken die wél het belang zien van een goed kerkblad, maar nog maar weinig vrijwilligers beschikbaar hebben om er hun tijd in te steken.

Zodra u een nieuwe editie wilt maken, zetten de medewerkers van De Zalige Zalm een blad voor u klaar in de portal, waar nog maar weinig aan hoeft te gebeuren. Ongeveer de helft van het kerkblad is door ons dan al gevuld met inspirerende pagina’s en artikelen die mooi aansluiten op de tijd van het kerkelijk jaar. U hoeft nog maar enkele pagina’s met lokale artikelen te vullen; en daarvoor staan al sjablonen klaar.

 

Flexibiliteit

Bij Kerkblad Comfort kunt u als startpunt kiezen tussen een kerkblad van 8 of 16 pagina’s. Voor de pagina’s die u zelf gaat vullen hebben we standaardsjablonen ontwikkeld, maar we kunnen op uw verzoek ook eenmalig sjablonen ontwerpen die naadloos aansluiten bij de huisstijl van uw kerk.

Verder biedt Kerkblad Comfort hetzelfde gemak en flexibiliteit als Kerkblad Compleet. U blijft zelf volledig de baas over het blad en kunt altijd alles aanpassen naar uw eigen voorkeur.

Wilt u hier meer over weten?

 

Meer informatie over Kerblad Comfort
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle