Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Kerkplein

LANDELIJK PLATFORM VOOR ACTIEVE KERKMENSEN

‘Heeft iemand een goed draaiboek liggen voor een diaconaal project?’ ‘Wij willen de website van onze kerk verbeteren, wie heeft daar ervaring mee’? Kerkelijke vrijwilligers en professionals willen graag op allerlei gebied leren van elkaar. Hoe pakt men de zaken aan in een andere kerkelijke gemeente of parochie? Zeker nu het werk vaak met minder mensen gedaan moet worden is uitwisseling van kennis en ervaring van groot belang. Het online platform Kerkplein biedt die mogelijkheid. Kerkplein heeft de vorm van een handige app gekregen, die ontwikkeld is door Donkey Mobile.

Kerkplein brengt actieve kerkmensen bij elkaar over de grenzen van locaties en kerkgenootschappen heen. Op Kerkplein vind je groepen waarin je met ‘taakgenoten’ onder elkaar bent en je vragen, ideeën, kennis en materiaal kunt uitwisselen. Op Kerkplein kom je dus diakenen, webmasters, kosters, bestuursleden, pastores, voorgangers, kerkbladredacteuren, koorzangers, organisten, kerkrentmeesters et cetera tegen en kun je leren van de praktijk in andere kerken.

KERKPLEINBEHEERDERS

Laetitia van der Lans, José Sluiter en Karin Siero zijn als beheerders aanwezig op Kerkplein. Zij zorgen ervoor dat goede ideeën een podium krijgen, dat de sfeer goed blijft en dat Kerkplein een plek is waar je graag terugkomt.

Kerkplein is gratis toegankelijk voor iedereen die binnen een kerk of kerkelijke organisatie actief is. Kerkplein is te downloaden via
de App Store of via Google Play. Meer informatie over Kerkplein vind je op www.kerkplein.nl

WE ZIEN ELKAAR OP KERKPLEIN!

 

Lees meer op de website van Kerkplein
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle