Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Diensten

Wij zijn bij De Zalige Zalm gespecialiseerd in kerkelijke communicatie en kunnen u op alle vlakken van dienst zijn. Hieronder ziet u een overzicht van al onze diensten.

Staat uw wens er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Door onze brede kennis op het kerkelijke terrein en goede banden met vele deskundige partners kunnen we u hoe dan ook verder helpen.

Neem contact met ons op

Kerkblad compleet

Een kerkblad dat regelmatig op de deurmat valt is – juist nu er zoveel digitaal gecommuniceerd wordt – een waardevol contactmoment met uw gemeenteleden of parochianen. Een goed kerkblad legt verbindingen. Tussen de leden van uw geloofsgemeenschap onderling maar ook met degenen die nog een dun lijntje hebben met de kerk.  Maar ook buiten de kerkgemeenschap raken anderen dankzij een uitnodigend en verzorgd kerkblad geïnteresseerd in de boodschap van uw kerk.

Meer informatie

We zien elkaar op Kerkplein

Kerkplein brengt actieve kerkmensen bij elkaar over de grenzen van locaties en kerkgenootschappen heen. Op dit online platform vind je groepen waarin je met ‘taakgenoten’ onder elkaar bent en je vragen, ideeën, kennis en materiaal kunt uitwisselen. Kerkplein is gratis toegankelijk voor iedereen die binnen een kerk of kerkelijke organisatie actief is. Kerkplein is te downloaden via de App Store of via Google Play.

Lees meer

Nieuwsbriefservice

Actuele berichten verspreidt u snel en eenvoudig via een nieuwsbrief. Zoals de informatie over de komende vieringen, lief-en-leedberichten en agenda-activiteiten. Met het handige opmaakprogramma van De Zalige Zalm maakt u in een handomdraai uw eigen nieuwsbrief. In uw eigen huisstijl of met een van de kant-en-klare sjablonen. Een nieuwsbrief met het korte en snelle nieuws is een waardevolle aanvulling op het kerk- of parochieblad.

Lees meer

Communicatieadvies

Heeft u een vraag over de opzet van uw kerkblad, twijfelt u over het redactieproces of wilt u meer samenhang in uw communicatie. Wij denken met u mee en geven passend advies. Zo tillen we samen uw communicatie naar een hoger plan!

Lees meer

Ontwerpen en drukken!

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel
kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle