Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen
Hoe blijf je als redactie geïnspireerd? Hoe vind je nieuwe redacteuren? Doe de training: Naar een bloeiende redactie.
Meer informatie
Inloggen

Diensten

Wij zijn bij De Zalige Zalm gespecialiseerd in kerkelijke communicatie en kunnen u op alle vlakken van dienst zijn. Hieronder ziet u een overzicht van al onze diensten.

Staat uw wens er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Door onze brede kennis op het kerkelijke terrein en goede banden met vele deskundige partners kunnen we u hoe dan ook verder helpen.

Neem contact met ons op

Kerkblad compleet

Een kerkblad dat regelmatig op de deurmat valt is – juist nu er zoveel digitaal gecommuniceerd wordt – een waardevol contactmoment met uw gemeenteleden of parochianen. Een goed kerkblad legt verbindingen. Tussen de leden van uw geloofsgemeenschap onderling maar ook met degenen die nog een dun lijntje hebben met de kerk.  Maar ook buiten de kerkgemeenschap raken anderen dankzij een uitnodigend en verzorgd kerkblad geïnteresseerd in de boodschap van uw kerk.

Meer informatie

Redactieservice

Het pakket Redactieservice bestaat uit artikelen en afbeeldingen waarmee u uw kerkblad of parochieblad kunt aanvullen, verdiepen of verfraaien. Iedere maand verschijnt er nieuw materiaal. Zodra u inlogt bij Redactieservice ziet u in één oogopslag een overzicht van alle rubrieken. Klik de rubrieken aan, lees de teksten en kopieer het materiaal eenvoudig naar uw eigen kerkblad. Alle teksten en afbeeldingen zijn rechtenvrij te gebruiken in uw blad.

Lees meer

Nieuwsbriefservice

Actuele berichten verspreidt u snel en eenvoudig via een nieuwsbrief. Zoals de informatie over de komende vieringen, lief-en-leedberichten en agenda-activiteiten. Met het handige opmaakprogramma van De Zalige Zalm maakt u in een handomdraai uw eigen nieuwsbrief. In uw eigen huisstijl of met een van de kant-en-klare sjablonen. Een nieuwsbrief met het korte en snelle nieuws is een waardevolle aanvulling op het kerk- of parochieblad.

Lees meer

Communicatieadvies

Heeft u een vraag over de opzet van uw kerkblad, twijfelt u over het redactieproces of wilt u meer samenhang in uw communicatie. Wij denken met u mee en geven passend advies. Zo tillen we samen uw communicatie naar een hoger plan!

Lees meer

Ontwerpen en drukken!

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel
kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?

Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle