Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Voor kerken

Sinds 2008 adviseren we kerken op het gebied van geloofscommunicatie. Dit gaat vaak veel verder dan enkel uw kerkblad. Wij nemen in een adviesgesprek uw gehele communicatie onder de loep en zoeken met u naar de juiste afstemming en aanpak. Ons startpunt is de vraag wat uw missie is als geloofsgemeenschap. Dan draait het altijd om deze fundamenten:

  • Mensen in aanraking brengen met Jezus Christus,
  • met de religieuze bronnen, zoals de Bijbelverhalen en de Traditie,
  • mensen betrekken bij de gemeenschap omdat daar het geloof gevoed, gevierd en beleefd wordt.

Missionair communiceren

De boodschap van de kerk is gericht op 101% van de kerkgemeenschap. Dus zowel op de betrokken leden, als op hen die nog maar een heel dun lijntje met de kerk hebben. Vanzelfsprekend nodigt de missie ook uit om contact te maken buiten de eigen gemeenschap. Dat is missionair communiceren. In gesprek met de vrijwilligers en professionals in de kerk zoeken we samen naar de meest passende aanpak om dit te realiseren.

Vraag adviesgesprek aan

Kerkbladendokter

Heeft u een specifieke vraag over uw kerkblad, die u graag met een deskundige wilt bespreken, dan kunt u op consult bij de kerkbladendokter. Het consult verloopt via een Zoom/videoverbinding en duurt ongeveer 20 minuten.

U kunt zelf kiezen of u dit gesprek alleen doet of met uw mederedacteuren . Stuur van tevoren uw kerkblad toe, digitaal of per post, en geef daarbij aan welke vragen u heeft voor de kerkbladendokter. Op die manier kunt u het consult optimaal benutten.

Voorbereiding consult

Stuur uw kerkblad:
per e-mail naar: info@dezaligezalm.nl of
per post naar De Zalige Zalm, t.a.v. de kerkbladendokters, Smedenstraat 248, 7411 RC Deventer.
Vermeld altijd uw naam, e-mailadres en uw specifieke vragen. U krijgt een dag van tevoren de naam van de kerkbladendokter en de zoomlink toegestuurd.

Nu contact opnemen
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle