Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Openbare presentatie kerkblad maken

Ben je nieuwsgierig hoe je via de De Zalige Zalm jouw kerkblad of parochieblad kunt maken en wordt jullie blad nog niet bij De Zalige Zalm gemaakt? Wil je graag een kijkje in de kerkbladenportal? Meld je dan aan voor de openbare presentatie op:

Maandag 27 mei 2024 - online presentatie via Zoom van 19.30 - 20.30 uur.

Vragen en antwoorden

Tijdens de presentatie vertellen we je alles over het werkproces, de opmaakomgeving, het extra redactiemateriaal, de tarieven en de praktische zaken. Via de chatfunctie kun je reageren en jouw vragen stellen.

Beperkt aantal deelnemers

Omdat we hechten aan persoonlijk contact, beperken we het aantal deelnemers. Wil je de presentatie meemaken, wacht dan niet en meld je snel aan.

Ben je na afloop enthousiast en wil je dat wij het verhaal ook in jouw eigen kerk, parochie of gemeente komen vertellen, dan maken we daarvoor graag een afspraak.

Gratis

Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend, om je te vertellen hoe het werkt. En om kennis te maken natuurlijk. Want we zijn overtuigd van de kracht van persoonlijk contact.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 mei 2024

Meld je hier aan
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle