Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Celine Timmerman

Celine Timmerman(1985) houdt met pastores, predikanten, scriba’s en hoofdredacteuren door het hele land contact over de ontwikkeling van geloofscommunicatie in hun lokale kerken. Ze reist vanuit Den Haag door het hele land om gelovigen te informeren over ons online opmaakprogramma voor kerk- en parochiebladen. Vervolgens maakt zij met haar aanstekelijke enthousiasme kerkbladredacties wegwijs in dat programma tijdens de ‘knoppencursus’. Ook verzorgt zij presentaties en workshops voor christelijk betrokken organisaties.

Celine kent als geen ander de fijne kneepjes van bladen maken. Ze is een ervaren journalist. Zij schrijft onder andere voor het Nederlands Dagblad en maakt met Laetitia van der Lans de podcast Dolle Maria’s. Naast haar journalistieke vakmanschap organiseert Celine met haar bedrijf Celibration evenementen en feesten.

Overige teamleden

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle