Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Krant

Vindt er binnenkort een bijzondere gebeurtenis plaats in uw kerk? Komt er een jubileum aan, bestaat uw kerk zoveel jaar, of organiseert u een actie of een bijzondere dag rond bijvoorbeeld diaconie of catechese? Of wil de jongerengroep van uw kerk een grote reis maken en zijn ze op zoek naar sponsoren? Maak dan een tabloid om daar de aandacht op te vestigen. Door, naast uw kerkblad, een keer iets in een afwijkende vorm uit te brengen, valt de tabloid meteen op en krijgt het de aandacht die het verdient!

SPECIFICATIES

Tabloid is een krant op A3-formaat, net zoals de meeste dagbladen. Hierdoor zijn tabloidkranten gemakkelijk vast te houden, te lezen en mee te nemen. De tabloid wordt gedrukt op 90 grams papier (houtvrij silk mc) en bestaat standaard uit 8 pagina’s.

AAN DE SLAG!

In het online opmaakprogramma van De Zalige Zalm kunt u aan de slag om uw tabloid te maken. Werkt uw kerk al met deze portal, dan kunt u meteen beginnen.  Om u op weg te helpen hebben wij Tien Tabloid Tips voor u op papier gezet.

Vraag informatie aan
Double-click to edit button text.

Lees meer

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle