Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Welkom aan de 1000ste deelnemer aan Kerkplein

10 oktober 2024

Wij vieren een belangrijke mijlpaal met de aanmelding van de 1000e deelnemer aan onze app, Kerkplein. Deze landelijke app, die we een jaar geleden lanceerden, biedt een uniek online platform waar vrijwilligers en professionals uit alle kerken en kerkgenootschappen ideeën en ervaringen uitwisselen. 

Over Kerkplein  

Sinds 2008 ondersteunen wij kerken bij het verbeteren van hun communicatie met een sterke focus op kerkbladen en parochiebladen. De app was oorspronkelijk bedoeld voor kerkbladredacteuren, maar al snel besloten we het platform open te stellen voor alle kerkelijke vrijwilligers, ongeacht hun taakgebied binnen de kerk.  

Netwerk van actieve kerkmensen 

Kerkplein is een groeiend netwerk waarin actieve kerkmensen zich kunnen aansluiten bij themagroepen zoals kosters, diaconie, jongeren, liturgie, bestuur, communicatie, kerkbladredacteuren, webmasters en groen geloven. Gebruikers kunnen ook zelf nieuwe groepen starten en deelnemen aan discussies in het ‘kerkcafé’. 

De app Kerkplein is ontwikkeld door Donkey Mobile, de gerenommeerde aanbieder van kerk-apps, die bekend staat om zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor kerkgemeenschappen. De app is te downloaden via Google Play en de App Store, en is ook beschikbaar als webversie via www.kerkplein.nl. 

Een veilige en inspirerende omgeving  

Marcel Holl, onze directeur, benadrukt het belang van de app: “De app is gratis en zonder winstoogmerk, bedoeld als service voor de mensen die zich inzetten voor hun kerk. Er zit zoveel talent en kracht in lokale kerken, en met Kerkplein helpen mensen elkaar en de kerk verder.” 

Laetitia van der Lans voegt toe: “Opvallend is de goede sfeer op Kerkplein. Op andere socialmediaplatforms kom je dat niet vaak tegen. Kerkplein biedt een veilige en hartelijke omgeving waar bezoekers elkaar helpen en inspireren.” 

Over De Zalige Zalm  

In de afgelopen 15 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een duurzaam en toegewijd bedrijf dat een belangrijke dienstverlenende rol speelt voor lokale kerken. Met ons motto ‘Laat zien wat je gelooft!’ en onze betrokkenheid bij het verhaal van de kerken, blijven wij ons inzetten voor het versterken van de talenten en menskracht in lokale kerken. 

Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van Kerkplein en download de app vandaag nog!

Download hier de app
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Gavenmakelaar

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. Een makelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Dat heeft natuurlijk vaak betrekking […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle