Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Laetitia van der Lans

Laetitia van der Lans (1965) verzorgt in het hele land presentaties over geloofscommunicatie, het vernieuwen van kerk- en parochiebladen en het synodale proces. Ze spreekt met enthousiasme over paus Franciscus en maakt zich sterk voor de positie van de vrouw in de kerk.

Laetitia studeerde theologie aan de Katholieke Theologische Universiteit Amsterdam. Daarna was ze ruim tien jaar werkzaam bij de KRO/RKK. Ze werkte mee aan tv-programma’s als Studio RKK en Soeterbeeck als verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Na haar KRO-loopbaan werkte ze twee jaar bij de Vrienden van het Platteland. Ze was communicatieadviseur van de Heilige Lebuinus parochie en  woordvoerder van bisschop De Korte in het bisdom Groningen-Leeuwarden. Samen met Marcel Holl begon ze in 2008 met De Zalige Zalm. Het bureau voor geloofscommunicatie en uitgever van kerkbladen, gevestigd in Deventer.

Overige teamleden

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle