Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Communicatiemix voor uw kerk

Kerkblad/parochieblad, website, nieuwsbrief, weekbrief, beamteam, social media… Voor een parochie of gemeente zijn de communicatiemogelijkheden uitgebreid en divers. Maar hoe ziet de optimale mix eruit en hoe stem je dit alles goed op elkaar af?

MAAK DE COMMUNICATIEPUZZEL

Omdat iedere gemeente of parochie anders is kijken we bij deze training eerst naar de missie en de wensen van uw geloofsgemeenschap. Vervolgens zoeken we naar de meest slimme en voordelige inzet van de communicatiemiddelen en geven tips om samenhang  in het geheel aan te brengen. Zo blijft het voor de vrijwilligers, het bestuur en de pastores/predikanten overzichtelijk en behapbaar.

Deze training is bedoeld voor bestuurders van parochies en kerkelijke gemeentes, leden van de werkgroep communicatie, predikanten en pastores.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 365,- (incl. btw, excl. reiskosten: € 0,30 per km)

Deze training wordt gegeven bij u op locatie. De datum wordt in overleg vastgesteld. Maximaal aantal deelnemers: 15 personen

Kerken die geabonneerd zijn op de portal van De Zalige Zalm krijgen 10% korting op deze training.

Vraag training aan

Overige trainingen

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle