Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Training missionair kerkblad

Het kerk- of parochieblad is een klassieker onder de kerkmedia en kan het missionaire visitekaartje van uw gemeente of parochie zijn. De uitdaging is daarbij om het kerkblad zo te maken dat het voor 100 % van uw achterban een lezenswaardig blad is.
In deze training bekijken we uw kerkblad met een missionaire bril. We bespreken met welke kleine of grotere aanpassingen het een aansprekend blad kan worden voor zowel de betrokken kerkleden als voor mensen met wie minder contact is. Daarbij laten we ons inspireren door de communicatieprincipes, goede praktijkvoorbeelden en door de grote publieksbladen. Met aanpassingen in teksten, titel, rubrieken en afbeeldingen krijgt dit ‘heilige huisje’ een missionaire impuls.

Kerkblad als visitekaartje

Deze training is bij uitstek geschikt voor een gemengd gezelschap van bestuursleden/kerkenraad, redacteuren, werkgroep communicatie, predikanten en belangstellenden uit uw geloofsgemeenschap.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 365,- (incl. BTW, excl. reiskosten: € 0,30 per km)

Kerken die geabonneerd zijn op de portal van De Zalige Zalm krijgen 10% korting op deze training.

Deze training wordt gegeven bij u op locatie. De datum wordt in overleg vastgesteld. Maximaal aantal deelnemers: 15 personen

Vraag training aan

Overige trainingen

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle