Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Naar een bloeiende redactie

Kerkbladen maken is een plezierige bezigheid, zeker binnen de  portal van de Zalige Zalm. Bovendien wordt een inspirerend kerk- of parochieblad door de lezers erg gewaardeerd. Een voorwaarde voor het maken van een kerkblad is dat er een bevlogen redactie is. Wat te doen als er nog geen redactie is? Of als die eigenlijk te klein is? Of als een oude redactie graag het stokje door wil geven aan nieuwe mensen?

Verzamel bevlogen mensen

De workshop ‘Naar een bloeiende redactie’ wijst kerkbesturen, kerkenraden en bestaande redacties de weg naar een inspirerend kerkblad. U leert waar u moet spitten om de juiste mensen te vinden. En welke zaadjes u moet planten om tot een bloeiende redactie te komen. De adviezen zullen u verbazen. Om een tipje van de sluier op te lichten: ga voor nieuwe redactieleden niet op zoek naar schrijvers…

De workshop is bedoeld voor pastores, predikanten, parochiebesturen en kerkenraden, samen met redacties die willen uitbreiden of die het stokje willen doorgeven.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 365,- (incl. btw, excl. reiskosten: € 0,30 per km)

Deze training wordt gegeven bij u op locatie. De datum wordt in overleg vastgesteld.

Kerken die geabonneerd zijn op de portal van De Zalige Zalm krijgen 10% korting op deze training.

Vraag training aan

Overige trainingen

Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle