Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Vasten in het verborgene

19 februari 2024

We zijn al een paar dagen onderweg in de veertigdagentijd. De vastentips en de ervaringen vlogen de afgelopen week om je oren in de kranten en ook op Kerkplein.
Vasten is helemaal terug van weggeweest. Heb je nog behoefte aan tips hoe je betekenis kunt geven aan de vastentijd? Je vindt ze op Kerkplein.

Laat het vanaf nu maar stil worden rond vasten, naar het advies van Jezus:

" Wanneer jullie vasten, doe dan niet als de huichelaars met hun sombere gezichten, want zij vertrekken hun gezicht om iedereen te laten zien dat ze aan het vasten zijn. Ik verzeker jullie: zij hebben hun loon al ontvangen. Maar als jullie vasten, was dan je gezicht en wrijf je hoofd in met olie, zodat niemand ziet dat je aan het vasten bent, alleen je Vader, die in het verborgene is.”

Matteüs 6:16-18

Onze tip: Maak de vasten ook zichtbaar in je kerkblad of parochieblad met een meditatieve pagina.

In de portal van De Zalige Zalm staat deze afbeelding klaar. Daar vindt je nog veel meel materiaal voor kerkbladen en nieuwsbrieven.

Wil je ook zo'n mooi kerkblad maken?
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Naar de gevangenis

Je bent op vakantie en wat ga je bezoeken? De gevangenis! Het gevangenismuseum Veenhuizen dan welteverstaan. Soms liggen de mooiste onderwerpen voor je blad zo dichtbij voor het oprapen. De redactie van Tau heeft daar goed oog voor gehad en wijs gebruik van gemaakt.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle