Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Blik achter de deur

7 mei 2018

Bij De Zalige Zalm lezen we graag de bladen die door parochies en protestantse gemeenten worden gemaakt met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Bent u als redactie op zoek naar nieuwe rubriek voor uw blad? De redactie van KAN-nieuws laat in de rubriek “RK-wonen”, mensen aan het woord die vertellen over een voorwerp in hun huis met een speciale, vaak religieuze betekenis.

Zo vertelt een mevrouw over het ‘altaartje” op haar slaapkamer. Ze heeft daar haar hele collectie rozenkransen en religieuze beelden verzameld. De voorwerpen komen van over de hele wereld, ze zijn met liefde uitgezocht. Sommige door haarzelf, andere zijn voor haar uitgezocht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. De vrouw vindt steeds weer kracht en inspiratie als ze bij haar altaartje is.

Ook in uw kerk zijn er ongetwijfeld mensen die in huis bijzondere voorwerpen koesteren. Laat ze maar vertellen, dat levert mooie, persoonlijke geloofsverhalen op!

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Kleurrijke voltreffer

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de redacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. Sinds kort heeft De Zalige Zalm een nieuwe klant die we van harte […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle