Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Bloot

20 februari 2019

Bij De Zalige Zalm lezen we graag de bladen die parochies en protestantse gemeenten samen met ons maken. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Bloot

Met zo'n titel heb je meteen de aandacht van de lezer. Dat is vast ook de reden waarom One het magazine van de Sint Jan de Doperparochie uit Vecht en Venen, deze titel koos voor de nieuwe rubriek. 'Bloot', een rubriek waarin mensen zich blootgeven, op de achterzijde van het parochieblad.

Vraag aan paus Franciscus
Wanneer heb je voor het laatst gelachen? Wat ligt er op je nachtkastje? Welke vraag wil je stellen aan Paus Franciscus? Wie is Jezus voor jou? Dit zijn een paar van de reeks vragen die de redactie van One afvuurt op een van de parochianen. Margo Birkhoff, hoofdredacteur van One introduceert de nieuwe rubriek in het redactioneel voorwoord: "Bloot, niet in letterlijke zin. Wel zodanig, dat geïnterviewden zich echt laten zien en zich kwetsbaar opstellen, door een grote serie vragen te beantwoorden die raken aan de kern van ons mens-zijn."

One is de uitdaging aangegaan en verschillende andere kerk- en parochiebladen hebben hun voorbeeld overgenomen. Steeds meer mensen geven zich bloot in het kerkblad, zonder uit de kleren te gaan. We houden het netjes 🙂

Enthousiaste redactie
Tip: blader eens door de digitale versie van One, en zie hoe je als vrijwillige redactie een fris en uitnodigend blad kan maken, inhoudelijk en informatief. Ook voor een grote uitgebreide parochie zoals de Sint Jan de Doper in Vecht en Venen. Het blad straalt uit dat de makers er met elkaar veel plezier aan beleven en erin geloven!

Wilt u ook een nieuwe stap zetten met uw kerkblad of parochieblad? Dat kan! Hier vindt u meer informatie: kerkbladen & parochiebladen

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Gavenmakelaar

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. Een makelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Dat heeft natuurlijk vaak betrekking […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle