Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

DUBBEL BIJZONDER

29 juli 2020

Eind juli stuurden we een speciale zomereditie van het blad ‘Samen’ van de Protestantse Gemeente Veldhoven naar de drukker. Dat was voor zowel de redactie als voor De Zalige Zalm een bijzondere gebeurtenis.

Hoopvolle verhalen

De redactie van ‘Samen’ wilde vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus een speciaal vakantienummer maken. Met name voor degenen die in deze zomerperiode beknot worden in hun gaan en staan zoals de ouderen en zieken, maar ook voor de vakantiegangers is het belangrijk dat de kerk nu verhalen van hoop laat horen. Het is een prachtige editie geworden vol inspirerende verhalen. Een blad dat je meeneemt op vakantie of lekker gaat lezen in je eigen achtertuin.


Nieuwe portal

Ook voor De Zalige Zalm was het een bijzondere editie. Dit nummer was namelijk het eerste dat uitkwam in onze nieuwe portal. Het was een mooie test om te zien of alle technische zaken achter de schermen werken. Nadat twee jaar geleden onze editor, ons opmaakprogramma, werd vernieuwd, was het nu de beurt aan de portal. Dit omvat eigenlijk alles om de editor heen: Dat is het hele online gedeelte, vanaf het inlogscherm tot aan het paginaoverzicht en de diverse menu’s.

Door technische verbeteringen achter de schermen werkt de nieuwe portal snel en efficiënt. Ook biedt de portal nieuwe mogelijkheden. Zo is er voortaan de mogelijkheid om aan meerdere edities van het kerkblad tegelijk te werken.   

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Naar de gevangenis

Je bent op vakantie en wat ga je bezoeken? De gevangenis! Het gevangenismuseum Veenhuizen dan welteverstaan. Soms liggen de mooiste onderwerpen voor je blad zo dichtbij voor het oprapen. De redactie van Tau heeft daar goed oog voor gehad en wijs gebruik van gemaakt.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle