Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Nel Bosch wandelt met Jezus

12 september 2019

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Rubriek: “Mensen van Jezus”

De redactie van “Stem van de Nieuwe” van de Nieuwe Kerk in Utrecht heeft een uitnodigend interview in het blad geplaatst. We halen het graag naar voren als idee voor een rubriek waarmee je op directe manier het geloof van mensen ter sprake brengt.
De redactie interviewt wekelijks een gemeentelid van de Nieuwe Kerk over de vraag : “Wie is Jezus in jouw leven?” Meestal worden de interviews via internet verspreid. Maar deze keer krijgt het interview een plaats in het blad.

Met één klik kun je het artikel vergroten en lezen

Degene die met mij wandelt

Nel Bosch, de dame in kwestie, vertelt levendig over hoe zij Jezus ervaart. “Ja, hij is degene die de hele dag met mij mee wandelt. Ik praat ook tegen hem, hij weet al best veel van me. Je kunt met hem lachen en huilen”. Om even later te vervolgen met “Jezus zou nooit zeggen: Kom morgen maar terug. Je kunt altijd bij Hem komen. Dat is juist zo fijn.” Uit haar hele verhaalt komt naar voren dat Nel Bosch een hechte band heeft met Jezus.

Stralend op de foto

Alle vitaliteit en levendigheid van haar verhaal worden nog eens onderstreept door de paginagrote foto waar Nel Bosch stralend op staat. Deze combinatie van een paginagrote foto en een aanstekelijk interview geeft wat ons betreft een kerkblad een krachtige impuls. Zo laat je zien wat je gelooft!

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Naar de gevangenis

Je bent op vakantie en wat ga je bezoeken? De gevangenis! Het gevangenismuseum Veenhuizen dan welteverstaan. Soms liggen de mooiste onderwerpen voor je blad zo dichtbij voor het oprapen. De redactie van Tau heeft daar goed oog voor gehad en wijs gebruik van gemaakt.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle