Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

NIEUWE LEZERS GEZOCHT

27 januari 2022

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u.

Folder

Als redactie droom je er natuurlijk van dat je mooie kerkblad door zoveel mogelijk mensen wordt gelezen. Het verhaal van jouw kerk mag gehoord worden en dat laat je zien met je kerkblad. Hoe mooi zou het zijn als je blad door nog meer handen gaat? Door nog meer ogen gelezen wordt? Als het verhaal nog weer verder gaat? De redactie van De Leidraad, het kerkblad van de Protestantse gemeente Tilburg e.o. puzzelde op de vraag hoe je dat zou kunnen bereiken. En vond een antwoord!

Voorproefje

Het antwoord was het maken van een speciale editie in de vorm van een folder. In deze folder, die ook te maken is in de portal van De Zalige Zalm, krijg je vast een voorproefje van het blad. Op de cover staat de foto van een stralende predikant die trots is op haar gemeente. Een paar artikelen geven vast een indruk van de sfeer.  En ook aan concrete informatie is geen gebrek: de folder laat precies weten wat je kunt verwachten aan praktische zaken als verschijningsfrequentie en kosten.  Voor wie is het kerkblad bedoeld? Natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de gemeente.  

Wij wensen de redactie toe dat hun inspirerende initiatief een groots effect gaat scoren! Laat die nieuwe lezers maar komen!

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Bijbelverhalen van lapjes

In het blad Kerkblad aan de Linge, van de wijkgemeente Kerk aan de Linge uit Leerdam vinden we een prachtig voorbeeld van een nieuw idee voor een rubriek. De rubriek wordt met naald en draad, steek-voor-steek, met de hand gemaakt door Rieteke Hoogendoorn.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Al lid van onze Nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!
crosscross-circle