Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Kerkblad als uitnodiging

27 september 2019
Blader door deze editie van kerkblad Driewerf

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Een kerkblad voor vriend of collega

De redactie van Driewerf, het blad van de protestantse gemeente Nieuwland (Zuid-Holland)  pakt uit! In het bericht van de redactie laat ze de lezers weten dat een tijd lang een deel van de lezers 2 exemplaren van het kerkblad ontvangt. Het tweede blad is bedoeld om weg te geven aan vrienden, bekenden of een collega. Aan iemand in hun omgeving die geïnteresseerd is in de kerk en wat daar gebeurt. En die met het krijgen van het kerkblad net dat kleine extra zetje krijgt om de kerk in te stappen. Wat een uitnodigend missionair initiatief!

Kosten vallen reuze mee

De redactie laat weten dat de extra kosten die hiermee gemoeid zijn reuze meevallen, waardoor de financiën gelukkig geen bezwaar zijn. Op deze manier slaagt de protestantse gemeente Nieuwland er op een originele manier in om een uitnodigende kerk in de regio te zijn.

 

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Rijk assortiment

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. De redactie van Teamspirit, het blad van de RK Parochie de Vier Evangelisten in Den […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle