Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Vakantieklanken

21 juli 2022

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u.

 

Geen laag pitje

Voor de meeste redacties is de vakantie begonnen. Net als voor iedereen. Het gewone leven staat de komende weken op een laag pitje. Ook in de kerken is het rustiger

In Appelscha is het natuurlijk ook vakantie. Toch is daar geen sprake van dat lage pitje. Niks geen komkommertijd. Heet het blad van de Protestantse Gemeente Appelscha door het jaar heen Kerkklanken, in de zomer heet het Vakantieklanken. Dat is niet zonder reden.

 

Uitnodigend

De zomereditie van het kerkblad is één hartelijke uitnodiging aan alle vakantiegasten die Appelscha bezoeken om de kerkdiensten mee te vieren in het openluchttheater. Het ruim 70 jaar oude openluchttheater De Koele ligt op een prachtige plek midden in de bossen. The place to be in de zomer! Iedereen is van harte welkom!

Met gospelkoren en een prijswinnend fanfareorkest kun je je bij voorbaat al verheugen op de uitbundige muziek tijdens de diensten. Voor kinderen is er een speciaal programma.

Om dit allemaal te organiseren werkt de Protestantse Gemeente Appelscha nauw samen met de Historische Vereniging Appelscha en het RCN vakantiepark. Zij hebben dan ook hun bijdragen geleverd aan het zomerblad, zo lees je over de geschiedenis van het openluchttheater en de ideële werkwijze van het vakantiepark. Al lezend krijg je steeds meer zin om erheen te gaan.

Komkommertijd? Niet in Appelscha. Veel plezier daar!

Maak ook zo'n mooi kerkblad
Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Welkom in het kerkblad

Wat is de kracht van een goed redactioneel? In dit pareltje een paar aansprekende voorbeelden.
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle