Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Wijze Woorden

17 september 2018

Bij De Zalige Zalm lezen we graag de bladen die door parochies en protestantse gemeenten worden gemaakt met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Kapper in kerkblad

De wereld valt op allerlei manieren op te delen in twee groepen: mannen en vrouwen, binnen- en buitenmensen, politiek links en rechts georiënteerd en natuurlijk zij die geloven en zij die niet geloven in het bestaan van een God. Maar het bestaan van een kapper, daar twijfelt niemand aan, toch?

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Lees toch maar eens in de Wijze Woorden in de zomereditie van de Lev, kerkmagaZIN van de Protestantse Gemeente Linschoten. Het geloof in het bestaan van kappers wordt hier flink op de proef gesteld.

Persoonlijke verhalen

Wijze Woorden is een rubriek die maandelijks terugkomt in de Lev van de Protestantse Gemeente Linschoten. Hierin worden prachtige persoonlijke verhalen verteld, waarin het christelijk geloof centraal staat. Stuk voor stuk pareltjes.

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Gavenmakelaar

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. Een makelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Dat heeft natuurlijk vaak betrekking […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle