Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Aftel adventskalender

Diverse kerken

Verschillende kerken maakten de afgelopen jaren een eigen adventskalender. Dat deden zij in de portal van De Zalige Zalm. Daar staat een invulkalender klaar. Iedere dag van deze tafelkalender heeft een pagina, met passende Bijbelteksten, kleurrijke illustraties, een puzzel, een rebus, een opdracht of een stripverhaal. Een mooie voorbereiding op het feest van Kerstmis, voor alle leeftijden.

De ene kerk geeft de adventskalender cadeau aan de gezinnen, de andere aan de ouderen, of de vrijwilligers, of aan iedereen. Er zijn ook jongerengroepen die zelf deze kalender maakten en ze verkochten en de opbrengst schonken aan een goed doel.

Doe-het-zelf

Je kunt deze leuke aftelkalender kant-en-klaar bestellen maar je kunt de kalender ook een eigen touch geven. Bijvoorbeeld met de eigen naam en het logo van de kerk, of eigen teksten en foto's en een overzicht van de kerstvieringen. Er is van alles mogelijk.

Klik hier voor meer informatie
Double-click to edit button text.

Lees meer

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle