Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Huis-aan-huis kerstmagazine

Maartensdijk, Zuidlaren, Friesland

In verschillende plaatsen maakten kerken gezamenlijk een kerstblad voor het hele dorp of zelfs een hele provincie. Mooie magazines met persoonlijke verhalen voor jong en oud, kerstpuzzels, recepten en activiteiten maar natuurlijk ook een overzicht van alle kerstvieringen. Voor de huis-aan-huisverspreiding werd samengewerkt met de lokale kranten. Met zo'n uitnodigend gezamenlijk kerstmagazine laten kerken zien waar het om draait: Goed Nieuws voor iedereen.

Kerst is voor iedereen

Dit magazine van de samenwerkende kerken in Maartensdijk en ook in  Zuidlaren en Anloo werd cadeau gegeven aan alle inwoners van de regio.  Het blad werkt als een visitekaartje en geeft een een kijkje in de gemeenschap. Een unieke uitnodiging voor mensen om de weg naar de kerken te vinden.

Ljocht en Fjoer

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de Raad van Kerken in Friesland werd het prachtige blad Ljocht en Fjoer (licht en vuur) gemaakt. Met een oplage van 35.000 stuks verspreid over alle aangesloten kerken in Friesland, wil dit magazine een licht laten schijnen op de oecumenische activiteiten in de Friese steden en dorpen en op de mensen die zich daarvoor inzetten.

 

 

Wil je ook een kerstspecial maken?
Double-click to edit button text.

Lees meer

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle