Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Kerst in Stappen

Hendrik Ido Ambacht

In Hendrik Ido Ambacht, tussen Dordrecht en Rotterdam, organiseren de gezamenlijke kerken al enkele jaren een succesvol project 'Kerst in Stappen'. Dit is een wandeling waarbij iedereen kan kennismaking met het kerstverhaal. In verschillende taferelen langs een route van ongeveer drie kilometer wordt het kerstverhaal laagdrempelig uitgebeeld. Zo kom je de herders met hun schapen tegen, de drie koningen en natuurlijk Maria en Jozef op weg naar Bethlehem. Honderden mensen, jong en oud, al dan niet verbonden aan een kerk, lopen de route in één uur. Een stemmige sfeervolle wandeling, vroeg in de avond als het net donker is geworden. De tocht eindigt in de historische Dorpskerk.

Wilt u meer informatie over de opzet van dit project. Laat het ons weten via onderstaande contactknop, dan brengen we u in contact met de organisatoren in Hendrik Ido Ambacht.

Of neem een kijkje op hun facebookpagina

Ik wil meer weten over dit project
Double-click to edit button text.

Lees meer

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle