Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen
Kijk eens bij onze pareltjes en laat je inspireren door andere redacties!
naar onze nieuwtjes pagina
Inloggen

Kerkcafé over vrijwilligers vinden en binden

2 mei 2024

Vrijwilligers zijn de ruggengraat van elke kerkelijke gemeenschap. Hoe trek je hen aan en houd je ze betrokken? Het is een bekend thema in kerken en daarom openen we de deuren van het virtuele Kerkcafé op Kerkplein om hier met en van elkaar te leren. Maandagavond 13 mei ben je van harte welkom om een uurtje mee te denken van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna zit je weer vol ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.  Doe mee, praat mee en deel je ervaringen. Twee kerkmensen uit het veld vertellen hun praktijkervaringen waarna er een interactieve uitwisseling volgt met alle café bezoekers.

Sprekers

 

Rob van den Berg, organiseerde in zijn parochie een musical voor alle leeftijden en dat leverde een hoop nieuwe vrijwilligers en nieuwe leden voor het kinderkoor op. Enige tijd later kwam er zelfs een jongerenkoor van de grond naar aanleiding van de musical.

Elly Linger, was 7 jaar ouderling in Purmerend met een bijzondere opdracht en tot haar takenpakket behoorde het werven van vrijwilligers. Zij deelt haar tips en tops.

Welkom

Datum: maandag 13 mei van 20.00 tot 21.00 uur
Locatie: Online via de link die je vindt op Kerkplein

Hoe kun je deelnemen?

Log in op Kerkplein, ga naar de agenda want daar vind je de link om mee te doen.  Zorg dat je erbij bent en deel jouw passie voor de kerk met gelijkgestemden!

Kerkplein is het gratis online platform en de app voor actieve kerkmensen uit het hele land en vanuit allerlei kerken.

Tot ziens in het Kerkcafé!

Delen
Helpt u mee om dit artikel te delen?
Pareltje

Rijk assortiment

Bij De Zalige Zalm lezen we met veel plezier de prachtige bladen die de kerkbladredacties maken met ons redactiesysteem. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we die. Die delen we hier graag met u. De redactie van Teamspirit, het blad van de RK Parochie de Vier Evangelisten in Den […]
Bekijk pareltje

Lees Meer

Wist u dat u in ons portal nog veel meer dan enkel kerkbladen kunt ontwerpen en laten drukken?
Double-click to edit button text.

Week-up met De Zalige Zalm

Wil je aan het begin van iedere week een fris kerk-idee of praktisch advies in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze inspirerende weekstarter en laat je maandagochtend stralen!
crosscross-circle